Praatgroep Burn-out

'Hoe ziet jouw burn-out eruit?'

Dit is een open groep, waarbij deelnemers zelf kunnen bepalen aan hoeveel en welke sessies ze deelnemen. Een inschrijving vooraf voor de gewenste sessies is wel noodzakelijk.

In deze open praatgroep worden thema's behandeld die voor de deelnemers belangrijk zijn: voorbeelden zijn 'hoe omgaan met je afwezigheid van het werk?', 'hoe kan ik deze burn-out aanvaarden?', 'hoe is het voor mijn gezin?', 'Wat is genieten?' , 'hoe leefde ik de voorbije twee jaar?', 'hoe wil ik in het leven staan?' ….

De ervaring binnen de praktijk leert dat mensen met een burn-out op zoek gaan naar gedeelde ervaringen, nood hebben aan het delen van hun verhaal met anderen die een gelijkaardige ervaring hebben. 

In een groep van minimaal 3 personen en maximaal 8 personen krijgt u de kans uw persoonlijke ervaringen te delen met andere mannen en vrouwen die een burn-out hebben of gehad hebben. Zowel personen aan het begin van hun herstelproces als personen die halverwege of op het einde van hun herstelproces staan, zijn van harte welkom. De sessies worden begeleid door klinisch psycholoog Sarah Matkoski. 

Data:

Nader te bepalen voor 2021-2022

Tarief: 20 euro/sessie - over te schrijven na bevestiging van uw inschrijving per mail door BALANZA

Inschrijving via onderstaand invulformulier: 

Ik neem deel aan volgende sessie(s)*
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw inschrijving. U wordt spoedig per mail gecontacteerd door één van onze medewerkers. mvg BALANZA